Joululauluja ja puurojuhlaa

Kiekerö otti ihmiset vastaan kauniisti valaistuna (Valok. Risto Kuusijärvi)

Perjantai-iltana 3.12.  Kiekerön kylätalolla laulettiin Pellon seurakunnan järjestämä perinteinen kauneimmat joululaulut- tapahtuma. Paikan päällä oli parikymmentä laulajaa. Illan vetäjinä toimivat Lahja ja Kalervo Aska

Joululaulut kutsuivat (Valok. Risto Kuusijärvi)

Lauantai-iltana 4.12 kokoonnuttiin samaan paikkaan kyläyhdistyksen puurojuhlaan, joka toimi samalla pikkujouluna ja avoimien ovien päivänä kylätalo Kiekeröön. Paikalle saapui yli kahdenkymmenen pakkasasteen kelistä huolimatta noin neljäkymmentä henkilöä.

Ilta aloitettiin puuronsyönnillä ja torttukahveilla. Sen jälkeen laulettiin porukalla muutama joululaulu. Paikalla vieraili myös Lankomiehet- kuoro parin nauhoitetun laulun muodossa.

https://youtu.be/kf8Bn_FdcT0

Sitten pelattiin pitkästä aikaa kovasti odotettu Niinan vetämä kyläbingo. Kukin paikallaolija sai yhden pelikupongin ilman korvausta, ja voittajat saatiin selville. Ihme kyllä myös bingoa ensi kerran elämässään pelasivat ainakin Aatos Syväjärvi ja Mirva Mattila. Voittoja heille ei tällä kertaa bingolta herunut, mutta niitä saivat ainakin Mauri Alatalo, Satu Saukkoriipi, Minna Siilasvuo ja kylällä vierailulla ollut nuori neiti Iida.

Yhen takana… (Valok. Pertti Tervahauta)

Illan mittaan myytyjen arpojen palkinnot arvottiin sen jälkeen. Lahjoituksina oli saatu mm. komeita sukkapareja, vanttuita, kakkuja, kynttilöitä, tuikkusarjoja ym. muuta tavaraa. Arvonnan voittajia olivat mm. Anna-Liisa Antti, Seppo Joona, Tuula Kangas, Kaarina Kuusijärvi, Ahti Matinlompolo, Arja Rautio, Vappu Seitajärvi, Minna Siilasvuo, Aatos Syväjärvi

Arvonta käynnissä (Valok. Pertti Tervahauta)

Ilta jatkui vielä epävirallisella osuudella, jossa keskusteltiin asiasta, jos toisestakin.

Kiitos kaikille mukana olleille!